Rabu, 16 Februari 2011

TUKU ALI-ALI NANG BANYU URIP.
OJO LALI KARO SING NGGAWE URIP.


MUNGGAH BAYANG MANGAN GLALI.
WAYAHE SEMBAHYANG OJO NGLALI.


MENYANG BESAN NYANGKING PETI.
URIP SEPISAN SING ATI-ATI.


MUNGGAH GUNUNG NYANGKING GABAH.
NYANGKING DANDANG ISINE GLATI.
OJO BINGUNG OJO SUSAH.
WIS GEK NDANG NEPAKNE ATI.


NGASAK GABAH WADAI PETI.
WIS NDANG IBADAH NGGO SANGU MATI.




Tidak ada komentar:

Poskan Komentar